Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 13/12/2009

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ

ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο
.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009-2010
ΑΡΘΡΟ 9
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ
α)…
β)…
γ)…
ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
... οι Διαιτητές (αξιολογημένοι Εθνικών Κατηγοριών) θα ορίζονται από όμορους Συνδέσμους της γηπεδούχου ομάδας.
Η Ε.Π.Ο.
Αντικατέστησε το Διαιτητή Γκλαβίνα Κ. και τους βοηθούς από Σύνδεσμο της Καστοριάς που ορίστηκαν την Πέμπτη 10/12/2009 με το Διαιτητή Παπαργυρίου Λάμπρο και τους βοηθούς Καλαμάρα Ε, και Οικονόμου Γ, από το Σύνδεσμο Μακεδονίας όπου ανήκει ο ΠΑΟΚ, καταστρατηγώντας την προκήρυξη.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΑ Ε.

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ..


Δεν έπρεπε να διεξάγει τον αγώνα λόγω του χιονιού (η μπάλα δεν αναπηδούσε, η περιφέρειά της αύξανε από το χιόνι και βάσει του Κ.Α.Π. δεν μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας)
Έβαλε τα κορίτσια του Φιλυριακού να καθαρίσουν το χιόνι από τις γραμμές πριν ξεκινήσει το παιχνίδι απειλώντας ότι δεν έκαναν τίποτε.
Είπε ότι θα συγκεντρωθούν στο κέντρο του γηπέδου και μετά θα δει αν θα διεξαχθεί ο αγώνας, αλλά παραδόξως δεν είδε τίποτε.
Στο `Α ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Φιλυριακού η Dimitrijevic J. του ΠΑΟΚ χτύπησε εκτός φάσης με αγκωνιά στο πρόσωπο την παίχτρια του Φιλυριακού Κάτη Φανή κι ενώ όλοι περίμεναν να αποβληθεί η παίκτρια του ΠΑΟΚ, είδαν προς έκπληξη τους το διαιτητή να την παρατηρεί μόνο με κίτρινη κάρτα (την κίτρινη κάρτα στο φύλλο αγώνα τη χρέωσε στη Κυνοσίδου Κ.)
Ο επόπτης Καλαμάρας Ε. δεν είδε και αυτός τίποτε,όπως και νωρίτερα όταν παίχτρια του ΠΑΟΚ βρισκόταν μέτρα οφ-σάιντ χωρίς να την υποδείξει!
Στο 60` του αγώνα ο Θεσσαλονικιός διαιτητής ξαναχαρίστηκε στον ΠΑΟΚ όταν η Τσιάκα του ΠΑΟΚ και πάλι εκτός φάσης απώθησε με τα δυο χέρια τη Μάϊνου πετώντας την κάτω. Κι ενώ ο διαιτητής ήταν δίπλα στη φάση έκλεισε τα μάτια, κιτρίνισε και τις δυο παίχτριες και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στη βοηθό ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ. που ήταν άψογη.
Αν αυτό δεν είναι μεροληψία σε βάρος του ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ τότε τι είναι;
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ άνοιξε για το Φιλυριακό στο 31`λεπτό με Λυπίτκα Χριστίνα για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ στο 51`λεπτό με αυτογκόλ της Τσαμπάζη και να σημειώσει άλλα δύο τέρματα με τη Βαρδάλη.