Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ-ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 2-1 4-12-11

    ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΗΜΙΦΩΣ!!!


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.
ΤΟ Β` ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΗΜΙΦΩΣ!!!
ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ:http://youtu.be/tFwOS2n2R90

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας Πιερίδες Μούσες-Φιλυριακός στο γήπεδο Άνω Αϊ-Γιάννη. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ομαλά.Ο αγώνας δεν ξεκινούσε γιατί δεν υπήρχε γιατρός αγώνα με επίσημη βεβαιωμένη ιατρική ταυτότητα όπως ρητά ορίζει ο Κ.Α.Π. και αποτελεί ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας η παρουσία ιατρού.
Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν ξεκινούσε τον αγώνα αν δεν ερχόταν γιατρός.Μάλιστα,ανακοίνωσε ρητά παρόντων όλων των ανθρώπων των δύο συλλόγων δύο φορές πως δε θα γίνει ο αγώνας οριστικά.
Το ματς ήταν προγραμματισμένο στις 3.00. Στις 3.30 η ώρα ανακοινώνει ο διαιτητής ότι ο αγώνας δε θα γίνει.Στις 3.40 δίνει διορία 5 λεπτών για να εμφανισθεί γιατρός και επειδή δεν εμφανίσθηκε στις 4.00 λέει ότι δε θα γίνει ο αγώνας.Στις 4.05 αποφασίζει ξαφνικά να γίνει ενώ τα κορίτσια είχαν ξεντυθεί!!!
Τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ευθύνη του διαιτητή 1 ώρα και 10 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.
Το πρόβλημα που προέκυψε ήταν άλλο όμως.Το Α` ημίχρονο βγήκε ομαλά.Στο δεύτερο μέρος και μετά τις 5 η ώρα είχε ήδη βραδιάσει και άναψαν οι ανεπαρκέστατοι προβολείς του γηπέδου.Έτσι η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο ημίφως ,κάτι που εμπόδιζε την αγωνιστική παρουσία των παιχτριών.Είναι χαρακτηριστικό πως από τους πάγκους δε φαίνονταν καλά οι εστίες! Φυσικά η ορατότητα των γκολκίπερ ήταν μειωμένη και κάπως έτσι ήρθαν τα δύο τέτματα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φιλυριακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος. Προηγήθηκε στο 23` όταν η Πέικου σέντραρε από δεξιά,αμυντικός των Μουσών προσπάθησε να αποκρούση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίσς της.Στο πρώτο μέρος δε δόθηκε ένα πέναλτι επέρ του Φιλυριακού σε ανατροπή της Μάινου μέσα στη μεγάλη περιοχή.Ακολούθησαν ευκαιρίες με τις Τσιλοφύτη-Χαραβιτσίδου-Μπασούρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο από ένα σημείο και μετά και όσο το σκορ έμενε υπέρ του Φιλυριακού ο διαιτητής Μελιτζανίδης ,άρχισε να ανέχεται το σκληρό παιχνίδι εις βάρος του Φιλυριακού και κάποια φάουλ υπέρ της Φλωρινιώτικης ομάδας δε δόθηκαν σε κομβικά σημεία του αγώνα.Στο τελευταίο 15λεπτο ήρθαν τα δύο γκολ της γηπεδούχου ομάδος η οποία είχε και ένα δοκάρι.
Ήταν το δεύτερο ημίχρονο όπου επικρατούσε... ``Ορατότης μηδέν`` λόγω της ανεπάρκειας των προβολέων.
Στο τέλος του αγώνα και προς τιμήν του ο προπονητής των Μουσών κος Δαβιδόπουλος,παλιός γνώριμος του κου Ποζατσίδη, ήρθε και τον ευχαρίστησε για τη στάση που τήρησε στο θέμα της καθυστέρησης του αγώνα.
Υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται πως ο Φιλυριακός είναι μία ομάδα που θέλει οι αγώνες να κρίνονται με ίσους όρους ,εντός των γηπέδων και δε θέλει να δημιουργεί προβλήματα σε άλλα σωματεία με μηδενισμούς κτλ.
Ο Φιλυριακός τιμά την 20χρονη ιστορία του.Ό,τι έχει κερδίσει το κέρδισε εντός των αγωνιστικών χώρων με κόπο ιδρώτα και τίμια.
Επόμενη αναμέτρηση εντός έδρας στις 18/12/2011 με τη Δράμα.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ (Α. Δαβιδόπουλος): Τσιώλη,Φίλιου,Ζιώγ(53`Καπέτα),
Τσινιάρη,Παπάζογλου,Σαββίδου,Σκαμπαρδώνη,Λεσερίδου(65`Μιχαηλίδου),
Κααρασίμου(51`Λεσιχίδου),Ναβροζίδου,Τσακυριδου.
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ( Δ.Ποζατσίδης):Παπούλια,Ζήκου,Κάτη,Καρατζά,
Χαραβιτσίδου,Σιώμου,Λυπίτκα,Πέικου,Μπασούρη,Τσιλοφύτη,Μάινου.