Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΚΑΒΑΛΑ-ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 2-0 13-3-2011



                          
                    Η ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ
Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ 2-0 ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης ο Φιλυριακός αντιμετώπισε την Καβάλα '86 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου. Ο Φιλυριακός ξεκίνησε τον αγώνα με απουσίες αλλά και στην πορεία του αγώνα στάθηκε άτυχος αφού η παίκτρια της Φλωρινιώτικης ομάδας Λυπίτκα Χριστίνα τραυματίστηκε και μάλιστα σε χρονικό σημείο που ο Φιλυριακός είχε αρχίσει να ισορροπεί τον αγώνα και να πλησιάζει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Το τελικό 2-0 υπέρ της Καβάλας δεν αλλάζει τα βαθμολογικά δεδομένα. Ο Φιλυριακός έχει την τύχη στα...πόδια του καθώς εάν κερδίσει τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με τον Μαγνησιακό τερματίζει πρώτος μαζί με την Καβάλα και έτσι σ' αυτό το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες θα πάνε σε αγώνα - μπαράζ καθώς θα είναι ισόβαθμοι σε όλα (βαθμοί και τέρματα).
 Στο πρώτο μέρος ο Φιλυριακός προσπάθησε να απειλήσει με σουτ της Μάινου στο 8΄, με εκτέλεση φάουλ της ίδιας στο 25΄ και με πλασέ της Λυπίτκα στο 38΄χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Η Καβάλα σημείωσε το 1-0 με σουτ της Αποστολίδου στο 17΄, ενώ είχε και δοκάρι στο 14΄.
 Στο δεύτερο μέρος η Πετροπούλου πραγματοποίησε δύο σωτήριες επέμβασεις σε σουτ επιθετικών της Καβάλας, στο 50΄ και το 76΄. Στο 69΄ θα μπορούσε ο Φιλυριακός να απειλήσει άμεσα όταν η Πέικου έβγαλε μπαλιά στη Λυπίτκα η οποία βγήκε τετατέτ αλλά η γκολκίπερ της Καβάλας πρόλαβε και έδιωξε.
Ο Φιλυριακός παρά τις απουσίες και τον τραυματισμό της Λυπίτκα πάλευε μέσα στο γήπεδο συνεχώς και άντεχε στην πίεση της Καβάλας που είχε αυξηθεί τα τελευταία λεπτά. Από πλευράς Φιλυριακού το φάουλ της Βασιλείου στο 75΄ και το σουτ της Μάινου στο 89΄ πέρασαν άουτ. Η Καβάλα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 92! όταν η Καρακουλάκη πήρε το "ριμπάουντ" σε απόκρουση από πλευράς Φιλυριακού και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Νωρίτερα η Καβάλα είχε και δοκάρι σε επίθεση που πραγματοποίησε.
 Επόμενη αναμέτρηση για τον Φιλυριακό, τελευταία και κρίσιμη εκτός έδρας με τον Μαγνησιακό. Να σημειωθεί πως για ακόμα μια φορά η αποστολή του Φιλυριακού ταξίδεψε στην Καβάλα με αυτοκίνητα των ανθρώπων του συλλόγου. Οι συγκρίσεις με ομάδες του ίδιου ομίλου που στηρίζονται από τους ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ είναι απλά ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ...
ΚΑΒΑΛΑ '86 (Ρουμελιώτης Σ.): Γραονίδου, Αποστολίδου, Χατζηπαπαθεοδωρίδου, Μοσχοπουλίδου, Κεραμιδά, Κιαχαγιά (86΄Καρακουλάκη), Κουπετσίδου Σ., Τρύφων (46΄ Τριανταφυλλίδου), Χατζηνίκου, Κουπετσίδου Β., Πολιτίδη.
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Πετροπούλου, Παπούλια, Βασιλείου, Ζήκου, Χαραβιτσίδου, Σιώμου, Πέικου, Γιαμούρογλου (60΄ Τσιλοφύτη), Λυπίτκα, Μπασούρη, Μάινου.
Διαιτητικό τρίο: Μολιχιτούδης Σ., Παπακύπης Δ., Νικολαϊδης Κ. (ΣΔΠ Μακεδονίας)
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  13-3-2011
ΠΑΤΡΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ                0-3α.α
ΡΟΔΟΠΗ –ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ       1-1
ΚΑΒΑΛΑ -ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ           2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1) ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ            23-5   19
2) ΚΑΒΑΛΑ                  15-7   19
3) ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ         19-8   18
4) ΜΕΤΩΡΑ                  9-10   11
5) ΡΟΔΟΠΗ                 10-14  10
6) ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΟΣ         0-24   0