Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 14-19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010


Άξιος πρέσβης του γυναικείου Ελληνικού ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ο Φιλυριακός Φλώρινας που συμμετείχε για ακόμα μια φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο Δημήτρης Ποζατσίδης και οι παίκτριες της ομάδας έδωσαν το παρόν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Ιταλία Womenscup (Γυναικείο Κύπελλο Ιταλίας Χωρίς Σύνορα) και πάλεψαν για τη διάκριση στην υψηλού επίπεδου διοργάνωση. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Φιλυριακός συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο αλλά και η τρίτη φορά που ταξιδεύει στην Ιταλία (είχε προηγηθεί το 2003 η συμμετοχή στο Κύπελλο της ΟΥΕΦΑ και της Ιταλικής Ομοσπονδίας).
Στην πόλη που άφησε το δικό του στίγμα ο Νομπελίστας ποιητής Γιώργος Σεφέρης, στην Cava De' Tirreni, η Ελληνική σημαία ανέμιζε στο Στάδιο "Simonetta Lamberti" τις μέρες των αγώνων για λογαριασμό του Φιλυριακού Φλώρινας. Άλλωστε οι διοργανωτές παραδέχθηκαν πως η αγωνιστική και όχι μόνο σοβαρή παρουσία του συλλόγου την περυσινή χρονιά ήταν ο βασικός λόγος που τους οδήγησε στο να προσκαλέσουν το ΦΙΛΥΡΙΑΚΌ και φέτος.


ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Ο Φιλυριακός είχε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη διάρκεια της διοργάνωσης αλλά όπως έχει μάθει αυτή η ομάδα, αντιμετώπισε και αυτά τα εμπόδια. Οι δυσκολίες για το Φιλυριακό ξεκίνησαν πριν τη διοργάνωση καθώς το ρόστερ της ομάδας δεν είχε οριστικοποιηθεί και έκλεισε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με τον αριθμό των παικτριών να είναι στις 13 στο τέλος. Αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα να πραγματοποιήσει πολύ καλύτερες εμφανίσεις από την περυσινή διοργάνωση και να αφήσει το δικό της στίγμα στην Ιταλία.
Ένας παράγοντας ακόμα που σίγουρα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάθε ομάδα είναι οι καιρικές συνθήκες. Οι άνθρωποι του Φιλυριακού είχαν απορίες γιατί η Ελληνική ομάδα ήταν η μόνη που έδωσε όλα τα ματς σε ώρες όπως 5 ή 6 το απόγευμα όταν η ζέστη ήταν αφόρητη (καύσωνας πραγματικός) ενώ υπήρχε η δυνατότητα να αγωνιστεί και αργότερα υπό το φως των προβολέων σε πιο...ανθρώπινες συνθήκες. Μία τέτοια κατάσταση σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Φιλυριακός έδωσε τρεις συνεχόμενους αγώνες (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) χωρίς ενδιάμεσο ρεπό ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντική για κάθε αθλήτρια.
Δεν ήταν όμως μόνο η ζέστη, οι δύσκολες ώρες αγώνων για τον Φιλυριακό και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η ομάδα της περιοχής μας είχε να αντιμετωπίσει και αδιαθεσίες παικτριών της ομάδας κάτι που δυσκόλεψε ή και απέτρεψε τη συμμετοχή τους από αγώνες. Και φυσικά το γεγονός αυτό προκάλεσε αναστάτωση στην αποστολή του Φιλυριακού που αναγκάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο της Cava.


ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ: Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ, Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης στο Στάδιο "Simonetta Lamberti" πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Η συγκεκριμένη τελετή ξεκίνησε με την παρέλαση των ομάδων που συμμετείχαν. Ο Φιλυριακός Φλώρινας, η Σούπερσπορτ Σόφιας, η Μασίνας από τη Σερβία και οι Ιταλικές Σαλερνιτάνα, Γκρανιάνο και Καμπανία.
Στην τελετή είχαμε την ανάκρουση των 4 Εθνικών ύμνων από τις χώρες που προέρχονταν οι ομάδες. Όταν παρουσιάστηκε ο Φιλυριακός από τους διοργανωτές ακούστηκε ο Ελληνικός εθνικός ύμνος ενώ μικρά παιδιά από τη διοργάνωση κρατούσαν την Ελληνική Σημαία. Στις δηλώσεις τους μπροστά στο μικρόφωνο οι άνθρωποι του Φιλυριακού τόνισαν την χαρά τους που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν για δεύτερη φορά στη Ευρωπαϊκό Κύπελλο.
Επίσης, ο πρόεδρος και προπονητής του Φιλυριακού κ. Ποζατσίδης είχε μια σύντομη συνομιλία και με την πρόεδρο της διοργάνωσης Regina Santoriello και τον αντιπρόεδρο Giancarlo Esposito στην οποία γινόταν λόγος για την παρουσία του Φιλυριακού στην Ιταλία.
Στην διάρκεια της τελετής έναρξης οι θεατές στο γήπεδο παρακολούθησαν πολλά χορευτικά αλλά και όμορφες επιδείξεις από εντυπωσιακά άλογα της περιοχής. Στο τέλος ακολούθησε φιλικός αγώνας τον οποίον παρακολούθησε η αποστολή του Φιλυριακού από τα επίσημα του Σταδίου.


1η ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΤΟ ΣΚΟΡ-ΛΑΣΤΙΧΟ...!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Φιλυριακός την πρώτη μέρα δεν είχε να δώσει κάποια αναμέτρηση. Λόγω όμως των υποχρέωσεων της αποστολής (σε ξένη χώρα πρέπει να ρυθμιστούν αρκετές λεπτομέρειες όσον αφορά τη διαμονή της ομάδας και τη μετακίνησή της) της ώρας διεξαγωγής του αγώνα και του γεγονότος πως δεν δόθηκε από τους διοργανωτές όπως πέρυσι το μεταφορικό μέσο που θα πήγαινε τις ομάδες στα γήπεδα (οι αγώνες ήταν σε διάφορα γήπεδα και σε 2 πόλεις), οι άνθρωποι του Φιλυριακού δεν κατέστη δυνατόν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Σούπερσπορτ με τη Μασίνας. Της Βουλγαρικής δηλαδή με τη Σερβική ομάδα. Και εκεί αρχίζει η ιστορία που είχε τεράστιο ενδιαφέρον καθώς επηρέασε την τελική κατάταξη των ομάδων βάσει όλων των αποτελεσμάτων.
Αρχικά η αποστολή του Φιλυριακού πληροφορήθηκε ως τελικό σκορ...διάφορες παραλλαγές. Παίκτριες της Βουλγαρικής ομάδας ενημέρωσαν πως ηττήθηκαν από τη Μασίνας 1-6, ενώ η πληροφόρηση από τους διοργανωτές άργησε πολύ. Μετά από σαράντα κύματα προέκυψε ως τελικό σκορ το 1-5 υπέρ των Σέρβων. Ήταν όμως έτσι;
Κι αυτό τονίζεται γιατί μετέπειτα το συγκεκριμένο σκορ έδωσε καλύτερη κατάταξη στην Βουλγαρική ομάδα. Όσο για το πραγματικό σκορ; Αυτό αναζητείται ανάμεσα στη Σερβική ομάδα, τη Βουλγαρική ομάδα και τους διοργανωτές. Μύλος...Ή μήπως όχι; Στον άλλο αγώνα που επίσης το σκορ άλλαξε επισήμως δύο φορές μέχρι να γίνει γνωστό το πραγματικό η Σαλερνιτάνα κέρδισε 3-1 την Καμπανία.


2η ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ-ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ: ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Ο Φιλυριακός όπως πάντα έδωσε την απάντησή του μέσα στο γήπεδο και ενώ ακόμα περίμενε την σωστή ενημέρωση για το ματς του ομίλου του που έγινε την προηγούμενη μέρα. Ο αγώνας του Φιλυριακού με την Σούπερσπορτ Σόφιας έγινε στο Στάδιο Settembrini κάτω από αφόρητη ζέστη, 6 η ώρα το απόγευμα και μάλιστα σε τεχνητό χλοοτάπητα. Συνθήκες ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τις αθλήτριες. Αυτό που όμως έκανε εντύπωση-όχι θετική-ήταν το γεγονός πως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν υπήρχε γιατρός αγώνα σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό και ειδικά με τέτοιες συνθήκες. Οι άνθρωποι του Φιλυριακού επισήμαναν το θέμα και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες σκληρές μάχες από τις οποίες προέκυψαν και τραυματισμοί παικτριών του Φιλυριακού που όμως συνέχισαν τον αγώνα.
Ο Φιλυριακός ήταν καλύτερος από την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και κάτοχο του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Ξεκίνησε δυνατά έχοντας δοκάρι στο 9΄ σε κόρνερ της Λυπίτκα, είχε μια μεγάλη ευκαιρία με πλασέ της Καρατζά στο 17΄ και την τερματοφύλακα της Σούπερσπορτ να προλαβαίνει την μπάλα, ενώ λίγα λεπτά μετά αμυντικός της Βουλγαρικής ομάδας ανέτρεψε την επιθετικό του Φιλυριακού Jillian Doll αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ο Φιλυριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο σκορ στο 53΄ όταν μετά από συνεργασία Μπασούρη-Λυπίτκα-Πεϊκου, η τελευταία έβγαλε την μπαλιά στην Μάϊνου η οποία με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Φιλυριακό. Μία όμορφη ενέργεια που προέκυψε ύστερα από τη σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο του Φιλυριακού.
Στις λίγες επισκέψεις που ανησύχησαν τον Φιλυριακό η Σούπερσπορτ κατάφερε και ισοφάρισε στο 75΄ με σουτ από δεξιά στην κλειστή γωνία της εστίας του Φιλυριακού. Η φλωρινιώτικη ομάδα προσπάθησε ως το τέλος, πίεσε, έχασε κάποιες καλές φάσεις για γκολ αλλά το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος. Ένα αποτέλεσμα άδικο αφού ο Φιλυριακός ήταν πολύ καλύτερος από την περυσινή νικήτρια του Ευρωπαϊκού τροπαίου. Την ίδια μέρα σε ματς που έγινε υπό καλύτερες συνθήκες (8 η ώρα το βράδυ) η Καμπανία επικράτησε με 7-1 της Γκρανιάνο.

3η ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ: "ΜΑΓΙΚΗ" ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΙΝΑΣ
Στο δεύτερο του παιχνίδι ο Φιλυριακός αντιμετώπισε την ομάδα που μετέπειτα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, την Σερβική Masinac στο κεντρικό Στάδιο "Simonetta Lamberti". Κι αν κρίνουμε από την εικόνα του αγώνα και από τα άλλα ματς που έδωσαν οι Σερβίδες, ο Φιλυριακός ήταν η μόνη ομάδα που δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Σερβική ομάδα. Η Μασίνας προηγήθηκε με 2 τέρματα στο 5΄ και στο 7΄ με δύο κεφαλιές. Ο Φιλυριακός αντέδρασε άμεσα και έχασε στο 8΄ μεγάλη ευκαιρία με πλασέ της Μάινου σε τετατέτ ύστερα από πάσα της Λυπίτκα με την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι. Στο 17΄ η Σερβική ομάδα έκανε το 0-3 με πλασέ και στο 21΄ είχε δοκάρι. Ο Φιλυριακός απάντησε στο 25΄ όταν η Καρατζά από την μικρή περιοχή σούταρε με την τερματοφύλακα της Μασίνας να αποκρούει σωτήρια.
Η μετέπειτα τροπαιούχος σημείωσε και τέταρτο γκολ στο 28΄ κάτι όμως που δεν πτόησε τον Φιλυριακό ο οποίος πέτυχε το δικό του τέρμα σε μια πολύ καλή αντεπίθεση όταν η Μάινου "έβγαλε" ωραία μπαλιά στη Λυπίτκα η οποία απέναντι από την αντίπαλο τερματοφύλακα δεν αστόχησε μειώνοντας το σκορ στο 32΄.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Φιλυριακός έχασε σημαντική ευκαιρία όταν το πλασέ της Μάινου μπλόκαρε η γκολκίπερ της Σερβικής ομάδας. Η Μασίνας κατάφερε και πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 55΄ και στο 59΄ με τον Φιλυριακό να αντιδρά και χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τετατετ της Μάινου στο 61΄ με την μπάλα να κυλά δίπλα από το δοκάρι.
Στο 83΄ οι παίκτριες του Φιλυριακού ζήτησαν πέναλτι σε χέρι παίκτριας της Σερβικής ομάδας όμως ο ρέφερι έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Με το τέλος της αναμέτρησης συνεχίστηκε η ιστορία με το σκορ του αγώνα Σούπερσπορτ-Μασίνας το οποίο αρχικά ήταν 1-6 σύμφωνα με παίκτριες της Βουλγαρικής ομάδας και στη συνέχεια...έγινε 1-5. Αυτό φυσικά ήταν πολύ σημαντικό γιατί διαφορετικά ο Φιλυριακός είχε βάσιμες ελπίδες να κυνηγήσει την 3η θέση της διοργάνωσης... Στο άλλο παιχνίδι της διοργάνωσης Γκρανιάνο-Σαλερνιτάνα 1-4.


4η ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ: ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ
Την τέταρτη μέρα των αγώνων ο Φιλυριακός αντιμετώπισε μία εκ των εκπροσώπων του Ιταλικού Ποδοσφαίρου, την Gragnano Feminille. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο A.Desiderio στην πόλη Cava σε τεχνητό χλοοτάπητα κάτω από πολύ ζέστη και υγρασία. Ο Φιλυριακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 11΄ στο φάουλ της Λυπίτκα η Κάτη έπιασε την κεφαλιά αλλά η Ιταλίδα γκολκίπερ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 18΄ η Doll σέντραρε για τον Φιλυριακό με την αντίπαλη τερματοφύλακα να μπλοκάρει πριν η Μάινου πλασάρει σε κενή εστία. Στο 20΄ έγινε το 1-0 για τον Φιλυριακό όταν η Λυπίτκα βρήκε όμορφα με μπαλιά την Μάινου και αυτή δεν αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Gragnano.
Ένα λεπτό μετά ο Ιταλός διαιτητής έδειξε τις...διαθέσεις του δίνοντας πέναλτι από το πουθενά στην Ιταλική ομάδα στο οποίο όμως αστόχησε η παίκτρια της Gragnano. Στο 25΄ η Καρατζά σούταρε από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ και στο 30΄ το σουτ της Λυπίτκα είχε την ίδια κατάληξη. Στο ίδιο λεπτό σε φάουλ της Μάινου η Doll έπιασε την κεφαλιά αλλά η γκολκίπερ της Ιταλικής ομάδας μπλόκαρε.
Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 3΄ και στο 4΄ η Gragnano κατάφερε και σημείωσε δύο γκολ με τον Φιλυριακό να αντιδρά άμεσα. Στο 5΄ η Μπασούρη σούταρε με την τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας να μπλοκάρει. Στο 9΄ έγινε το 2-2 όταν η Μάινου εκτέλεσε κόρνερ, η Λυπίτκα έπιασε την κεφαλιά και η Doll πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Ιταλικής ομάδας.
Στη συνέχεια και ενώ ο Φιλυριακός χτυπούσε συνέχεια στην επίθεση ο ένας επόπτης υπεδείκνυε οφσάιντ κατά του Φιλυριακού σε περιπτώσεις που δεν ήτανε. Στο 25΄ σε κεφαλιά της Doll η Μπασούρη πλάσαρε με την αντίπαλη γκολκίπερ να προλαβαίνει την παραβίαση της εστίας της. Στην αντεπίθεση η Gragnano μπήκε μπροστά στο σκορ. Λίγα λεπτά μετά ο Φιλυριακός βγήκε στην αντεπίθεση με τον επόπτη και πάλι να υποδεικνύει οφσάιντ την Λυπίτκα που ερχόταν από πίσω. Η απόφαση αυτή ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε με τον πάγκο του Φιλυριακού να αντιδρά με αγανάκτηση για τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς και ο διαιτητής είχε ανεχτεί ατιμώρητα μέχρι τότε το σκληρό παιχνίδι των Ιταλίδων. Σε μια φάση ειδικά παίκτρια της Gragnano χτύπησε πάνω στην φάση την παίκτρια του Φιλυριακού Κάτη.
Το...κερασάκι στην τούρτα ήρθε προς το τέλος του αγώνα και ενώ ο Φιλυριακός πίεζε για την ισοφάρισε όταν ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη την Κάτη. Το τελικό σφύριγμα προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Φιλυριακού προς τους διοργανωτές για την διαιτητικές αποφάσεις. Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα Σούπερσπορτ-Καμπανία 5-4.


ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ.
Το βράδυ στο κεντρικό Στάδιο "Simonetta Lamberti" διεξήχθη ο τελικός της διοργάνωσης. Η Σερβική Masinac συνέτριψε την ιταλική Σαλερνιτάνα με 8-1 και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ακολούθησε η τελετή λήξης της διοργάνωσης.
Σύσσωμη η ομάδα του Φιλυριακού και πρώτη η αρχηγός Φιλοθέη Μάινου πήρε το τρόπαιο της συμμετοχής της στη διοργάνωση όπως όλες οι ομάδες και τα μετάλλια για όλη την αποστολή. Ο Δημήτρης Ποζατσίδης δέχθηκε τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για την παρουσία του Φιλυριακού, ενώ οι παίκτριες της ομάδας γιόρτασαν την απονομή του τροπαίου με ιδιαίτερα έντονο τρόπαιο και με τα καθιερωμένα "όλε". Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες με το Κύπελλο και τα μετάλλια από την αποστολή του Φιλυριακού. Στην τελετή λήξης η μουσική, τα χρώματα και τα βεγγαλικά έδωσαν άλλο χρώμα αλλά οι παίκτριες του Φιλυριακού φρόντισαν να κάνουν τη δική τους γιορτή...
Η...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ
Η...πραγματική φιέστα έγινε στο λεωφορείο της επιστροφής από το Στάδιο και την τελετή λήξης προς το ξενοδοχείο. Οι παίκτριες του Φιλυριακού με το Κύπελλο και τα μετάλλια στα χέρια άρχισαν να τραγουδάνε τον ύμνο της ομάδας και η...γιορτή συνεχίστηκε στο τοπικό φεστιβάλ της πόλης όπου η αποστολή του Φιλυριακού έκλεψε την παράσταση με την....κούπα για παρέα.

ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ
Ο Φιλυριακός και φέτος προσέφερε στους διοργανωτές και τις ομάδες αναμνηστικά δώρα από το Δήμο Φλώρινας και την ΤΕΔΚ Φλώρινας καθώς και τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ
Ο Φιλυριακός είναι η ομάδα που συνεχώς αναδεικνύει νέες παίκτριες. Αυτό αποδείχθηκε και στην Ιταλία. Και μάλιστα η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια πολύ σημαντική εμπειρία για κάθε παίκτρια πόσο μάλλον για τις νεότερες σε ηλικία.


ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
Ο Φιλυριακός στη διάρκεια των αγώνων έμεινε σε ξενοδοχείο της περιοχής και μάλιστα σε πολύ υψηλό σημείο της πόλης, ενώ στη διάρκεια των ημερών η αποστολή του συλλόγου επισκέφτηκε περιοχές όπως το Amalfi, η ίδια η πόλη της Cava, o ναός του Αγίου Βενέδικτου καθώς και η πλατεία της πόλης. Εκεί μερικές παίκτριες του Φιλυριακού με την μπάλα του τελικού του Champions League που είχε αγοραστεί από τοπικό μαγαζί είχαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν...επιτόπου ένα passing game τραβώντας τα βλέμματα του κόσμου που παρατηρούσαν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των αθλητριών από τη Φλώρινα την ίδια ώρα που περνούσε ένας γάμος στην πλατεία!!!
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Υπεύθυνοι της διοργάνωσης και του προγράμματος των ομάδων ήταν η πρόεδρος Regina Santoriello, ο αντιπρόεδρος Giancarlo Esposito, ο υπεύθυνος ομάδων John Underwood, ο Angelo Massa και ο υπεύθυνος ασφαλείας Alfonso Avagliano.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ
Η αποστολή του Φιλυριακού που βρέθηκε από τις 14 έως τις 19 Ιουλίου στην Ιταλία, εκπροσώπησε την Ελλάδα και διαφήμισε για ακόμα μια φορά το όνομα της Φλώρινας ήταν η εξής:
Ποζατσίδης Δημήτριος: πρόεδρος-προπονητής Φιλυριακού
Ποζατσίδου Βασιλική: πρόεδρος Φιλυρηίδας
Παίκτριες: Μάινου Φιλοθέη, Σιώμου Ειρήνη, Κάτη Φανή, Βασιλείου Βασιλική, Τσαμπάζη Φιλοθέη, Λυπίτκα Χριστίνα, Βράγκου Ευαγγελία, Καρατζά Αγγελική, Πεϊκου Μαρία, Παπούλια Ευαγγελία, Μπασούρη Μαρία, Λαβασίδου Αλεξάνδρα, Doll Jillian, Μήσιου Δήμητρα
Ποζατσίδου Ελισάβετ: Μάνατζερ
Βακάλης Χρήστος: Γραφείο Τύπου
Κοσκοσίδης Κωνσταντίνος: Συνοδός αποστολής
Να σημειωθεί πως κανείς Δημόσιος φορέας δεν συνέδραμε οικονομικά την αποστολή του Φιλυριακού για την μετακίνησή της στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: