Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.
ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ.
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ;

5Η Αγωνιστική 13/12/2009 ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 13/12/2009
ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ
ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
Αντικατέστησε το Διαιτητή Γκλαβίνα Κ. και τους βοηθούς του από Σύνδεσμο της Καστοριάς που ορίστηκαν την Πέμπτη 10/12/2009 με το Διαιτητή Παπαργυρίου Λάμπρο και τους βοηθούς Καλαμάρα Ε, και Οικονόμου Γ, από το Σύνδεσμο Μακεδονίας όπου ανήκει ο ΠΑΟΚ, καταστρατηγώντας την προκήρυξη.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ
Δεν έπρεπε να διεξάγει τον αγώνα λόγω του χιονιού (η μπάλα δεν αναπηδούσε, η περιφέρειά της αύξανε από το χιόνι και βάσει του Κ.Α.Π. δεν μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας)
Υποβλήθηκε ένσταση κατά του ΠΑΟΚ στις 15/12/2009 η οποία όμως απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη και επειδή δεν καταβλήθηκε το προβλεπόμενο χρηματικό παράβολο και τέλος λειτουργίας της επιτροπής. Η Επιτροπή μπορούσε να πάρει τα χρήματα από αυτά που μας χρωστούσε η ΕΠΟ αν ήθελε να απονείμει δικαιοσύνη. Μετά το τέλος του αγώνα και το κλείσιμο του φύλλου αγώνα αντιληφθήκαμε ότι αντικατέστησαν το διαιτητή.

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 10-1-2010)

Παρακαλούμε, λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ο ορισθείς αγώνας μας της Κυριακής 10/1/2010 με τον Άρη Θεσσαλονίκης να αναβληθεί μέχρι να γνωστοποιηθεί το αποτέλεσμα της μη διεξαγωγής του αναβληθέντα αγώνα του Άρη Θεσσαλονίκης με την Καβάλα, λόγω έλλειψης ιατρού στον μεταξύ τους αγώνα. και οπωσδήποτε να μη αγωνιστούμε με τον Άρη πριν τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-Καβάλας (αν επαναληφθεί).
Υπενθυμίζουμε ότι σε παρόμοια περίπτωση πέρσι εφαρμόστηκε η σειρά των αγώνων του προγράμματος και παίξαμε πρώτα τον εξ αναβολής αγώνα μας με τη Ραιδεστό 22/2/2009 και μετά με την Καβάλα 1/3/2009.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/1/2010 ΠΑΙΞΑΜΕ! ΣΤΟ Π.Α.Κ ΜΕ ΑΡΗ 7Η ΑΓ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2/2010 10Η ΑΓ. ΜΕ ΒΟΛΟ
Η Γραμματέας του Γυναικείου Πρωταθλήματος κα Σωτηρίου της ΕΠΟ ζήτησε από τον Πρόεδρο κο Ποζατσίδη Δ. με επίταση να γίνει το παιχνίδι Κυριακή πρωί γιατί το θέλει ο Βόλος.
Δεν έγινε ο αγώνας λόγω χιονιού.
Την Τρίτη 10/2/2010 το μεσημέρι πήρε ο πρόεδρος του Γυναικείου κος Καλύβας τον πρόεδρο του Φιλυριακού κο Ποζατσίδη και του ζήτησε να γίνει το εξ` αναβολής παιχνίδι μας με το Βόλο το Σάββατο 13/2/2010! Τόση πρεμούρα να γίνει τόσο σύντομα το παιχνίδι!
Η επιτροπή αποφασίζει κάθε Πέμπτη και αυτή αποφασίζει για την επανάληψη ή μη των αγώνων.
Την Τρίτη 2.45` η Σωτηρίου-γραμματέας του γυναικείου- πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο του Φιλυριακού και ζήτησε να σταλεί έγγραφο ότι συναινούμε για την διεξαγωγή.
Γιατί μας ρωτάτε τώρα απάντησε ο πρόεδρος. Και εμείς σας ζητήσαμε αναβολή του αγώνα μας με τον Άρη αλλά δεν το κάνατε.
Πέμπτη 11/2/2010 πήρε τηλέφωνο στο πρόεδρο ο Γ.Γ της ΕΠΣΦ κος Βασιλείου και του είπε ότι θα ζητήσει αναβολή για τον ΠΑΣ αν θέλουμε να ζητήσει και για μας. Συμφωνήσαμε. Η γραμματέας Σωτηρίου δεν πείστηκε και ρώτησε την αστυνομία! Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω χιονιού.
Ορίστηκε τελικά την Τετάρτη 24-2-2010 και έγινε.
Την Κυριακή παίξαμε στον ΠΑΟΚ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 7-3-2010 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ
Την Τρίτη 9-3-2010 έρχεται έγγραφο από την ΕΠΟ που μας κάνει γνωστό ότι αναβάλλεται ο ορισθείς για την Τετάρτη 10-3-2010 αγώνας με την Καβάλα!!! ΠΟΤΕ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!
Ο Πρόεδρος του Γυναικείου Πρωταθλήματος κος Καλύβας από την Άμφισσα!!! ανέβαλε και όρισε τον αγώνα για Τετάρτη 10-3-2010 εν αγνοία μας!!! Την Επιτροπή τη ρώτησε;
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-2010 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-3-2010!!!
ΓΙΑΤΙ;
Δυστυχώς έχει και συνέχεια.
Σήμερα 12/3/2010 ήρθε νέα τροποποίηση του προγράμματος λόγω αναβολής του αγώνα μας εξαιτίας του χιονιού!
Την Τετάρτη 17/3/2010 δε θα παίξουμε όπως ορίστηκε με τον Άρη αλλά με την Καβάλα.
Ο αγώνας ορίζεται για τέταρτη συνεχή φορά!!!
Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό παγκοσμίως;
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ.