Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 1-0 20-12-2009

Πάλεψαν τα κορίτσια του Φιλυριακού αλλά για ακόμη μια φορά η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα.
Ο Διαιτητής που ήταν πάλι από τη Θεσσαλονίκη παρά τις διαμαρτυρίες μας την περασμένη Κυριακή είναι φίλος με τον προηγούμενο… και φυσικά έγιναν αυτά που έγιναν.
* Έκανε <<κλήρωση>> -όρισε-μόνος του τον παρατηρητή του αγώνα που ήταν ο παράγοντας της Καβάλας Πολιτίδης χωρίς να ενημερώσει τους παράγοντες του Φιλυριακού. Έτσι εξασφάλισε τον εαυτό του για όσα θα ακολουθούσαν.
* Θεώρησε θέατρο την κλασσική ανατροπή στο 60` λεπτό της Λυπίτκα Χ. μέσα στην περιοχή της Καβάλας και στέρησε την πιθανή ισοφάριση του αγώνα από το Φιλυριακό.
* Άφησε το σκληρό παιχνίδι, χωρίς να τιμωρεί να σκληρά μαρκαρίσματα της Καβάλας με αποκορύφωμα τη στιγμή του 80` λεπτού όταν η παίχτρια του Φιλυριακού Βράγκου Ευαγγελία που ήταν πεσμένη στο έδαφος-λάσπη- δέχθηκε δολοφονική επίθεση από την παίχτρια της Καβάλας Κουπετσίδου Σ η οποία τρέχοντας από μακριά, χτύπησε με τη μύτη του παπουτσιού της και με όση δύναμη είχε στο λαιμό(σημάδευε το κεφάλι) τη ποδοσφαιρίστρια του Φιλυριακού Βράγκου Ε.
Ο Διαιτητής Λυμπούδης Αριστείδης (κρίμα στο όνομα) χαρίστηκε στην Κουπετσίδου Σ. με τη δικαιολογία ότι έχει λίγες παίχτριες η Καβάλα και ότι θα έπρεπε να βγάλει πολλές μετά το επεισόδιο!!!
Άλλο ένα παιχνίδι μέσα στη λάσπη, το κρύο, τη βροχή.
Το τέρμα σημείωσε η Μοσχοπουλίδου στο 8`λεπτό με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ και ολιγωρία της άμυνας του Φιλυριακού.
Μετά τον αγώνα η Βράγκου Ε. διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κατάγματα και μετά από μιάμιση ώρα αναχώρησε η αποστολή του Φιλυριακού για Φλώρινα αφού επισκέφθηκε δύο νοσοκομεία της Καβάλας.
Ο Φιλυριακός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους παράγοντες της Καβάλας Ρουμελιώτη Σ. και Πολιτίδη Π. για το ενδιαφέρον τους και την εξυπηρέτηση που παρείχαν μεταφέροντας την τραυματισμένη ποδοσφαιρίστριά μας με Ι.Χ αυτοκίνητο στα νοσοκομεία της Καβάλας .
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ: Ποζατσίδης Δ. Σιώμου Ε.,Μασδάρη Β., Κάτη Φ., Τσαμπάζη Φ., Βράγκου Ε., Χαραβιτσίδου Α., Μάϊνου Φ., Βασιλείου Β., Πάντου Α.,(46` Βράγκου Κ.) Λυπίτκα Χρ., Ζηκου Ε.(85`Γιαμούρογλου Γ.) Έλειπαν Πέϊκου και Καρατζά